Ruim 170 deelnemers aan geslaagde en gezellige Jeugdsportdag

12 Jul 2016

SNEEK - In de prachtig verbouwde Tennishal Sneek verzamelden zaterdag 4 juni ruim 170 jeugdige enthousiastelingen afkomstig van verschillende Sneker basisscholen en diverse oefenlocaties van The Inner Way voor de jaarlijkse Jeugdsportdag van Stichting Activity Foundation en Sportclub F en F The Inner Way.

Al meer dan 20 jaar wordt de Jeugdsportdag georganiseerd om jeugd door middel van sport en spel met elkaar in contact te brengen en hen een leuke dag te laten ervaren. Zo ook afgelopen zaterdag.
Tijdens het ochtendprogramma werden de deelnemers getrakteerd op een workshop ‪Kyokushin Karate‬ o.l.v. Sensei Sinisa Cosic en een workshop ‪Jeugdboksen‬ o.l.v. Mark Potma - beiden instructeur van mede-organisator Sportclub F en F The Inner Way. Het ochtendprogramma werd afgesloten met een Haka Dance competitie. Die werd gewonnen door het team o.l.v. Reyer Slart en Milan Herrewijn.

Gedurende het middagprogramma hadden de projectteamleden van de Jeugdsportdag Anouk Schouten, Janne Manderfeld en Floris Potma een uitdagend spelprogramma bedacht. Op 8 verschillende onderdelen gingen de 16 teams de sportieve strijd met elkaar aan. Aan het einde van de middag bleek dat team 2 de meeste punten had verzameld en tot winnaar van de Jeugdsportdag 2016 werd uitgeroepen.