ActivityRun 2019: beweeg jij mee op zaterdag 15 juni voor het goede doel?

30 May 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 en in de week van maandag 17 juni t/m donderdag 20 juni gaan alle leden van Sportclub F en F The Inner Way en Unlimited The Inner Way met hulp van leden van Fit door Sport zich inzetten voor goede doelen!
Niet alleen in Sneek, maar ook op iedere andere leslocatie van de deelnemende clubs! Wij rekenen natuurlijk op jouwhulp! Door mee te doen met de ActivityRun ondersteun je de gehandicaptensport in Súdwest Fryslân in het algemeen
en Vereniging voor Aangepast Sporten Fit door Sport (FDS red.) samen met aangepast zeilen Sneek in het bijzonder.

 

Wat gaan we dan doen?

Op zaterdag 15 juni gaan we samen op zoek naar een uitdaging en maken we er samen een gezellig dagje van met allerlei soorten activiteiten, waarbij je ook kunt kennismaken met de sport van FDS! Alle leden van Unlimited The Inner Way en van Sportclub F en F The Inner Way (karate, boksen, kickboksen, 35+ karate, body fit en t’ai chi) zijn samen met je vrienden en familie van harte welkom. De dag begint om 10.30 uur met het inleveren van je sponsorbedrag en je sponsorformulier. Daarna – UitdagingsRUN (extreem) half uur. Dit kan bijvoorbeeld op Skippy Bal, Lopen met pingpong batjes en bal, Tennisrackets met bal (niet laten vallen), 1/2 uur bal hooghouden, touwtjespringen lopen, Met partner bokje springen, Rolstoelen, timberwalk (met gewichten lopen), steltlopen, éénwieler rijden, Bliklopen, etc. Jij kan zelf van alles verzinnen, een uitdaging voor jezelf! Vervolgens uitreiking van de Activitycheque Daarna - Zitvolleybal met samengestelde teams! Daarna en tijdens - rolstoel race (beste tijd), springkussen, eten, drinken, dansen, T’ai Chi etc. Rond 15.00 uur – Einde ActivityRun In de week van 17 juni houden we op iedere locatie een warming-up en gaan dan een half uur lang zoveel mogelijk rondjes rennen. Ga op zoek naar sponsoren (familie, vrienden, bekenden, collega’s etc.) en lever jouw sponsorbedrag samen met je sponsorformulier (bijlage) in bij je instructeur op de dag dat jij je rondes gaat rennen.

 

Meer weten? Bekijk de informatiebrief en het sponsorformulier hieronder!