Wereldkampioenschap Kyokushin Karate

05 Feb 2020

In april 2021 zal een Kyokushin Karate delegatie van Fightingteam F en F hun opmars maken op het Wereldkampoenschap in Japan. Te weten: Senpai Joy, Senpai Gert-Jan, Senpai Paul, Jun Yi, Evie, Harmen Jappie, Kyan, Aron, Josyn en Jarno. Dit tiental athleten krijgt de kans om hun niveau te meten aan de top. Het Fightingteam is in volle voorbereiding onder leiding van een Top team bestaande uit het wedstrijdsecretariaat, Stichting Activity Foundation, Top trainers van Sportclub F en F, Topsport Fysiotherapie, Topsport Arts en Topsport diëtisten.

U kunt u voorstellen dat deelnemen aan een WK de nodige kosten met zich mee brengt, aan voorbereidingen, de reis, het verblijf en de deelnamekosten om maar iets te noemen. In de Karatesport is het zo dat de atleten zelf verantwoordelijk zijn om hun carrière te bekostigen. Dit doen zij d.m.v. sponsoring te werven van bedrijven, particulieren of collectieve sponsoracties.

Wilt u bijdragen aan het waarmaken van de droom van onze athleten om in april in Japan, het Mekka van onze sport, te kunnen staan? Sponsor hen dan nu via het onderstaand sponsorformulier!